Mert nőnek lenni jó!

 
A Nemzetközi Nőnap alkalmából az Ürestér Színkör örvendeztette meg előadásával a nagykállóiakat. Az előadás címe: A nő 0-100-ig Rendezte: Szalma Noémi.
Bővebben...

Holló László Emlékverseny

 
Eredmények
Bővebben...

Mester és tanítványa pályázat

 
„A Magyar Géniusz Programiroda az I. Országos Tehetségnap záróeseményeként 2010. március 27-énszombaton 15.00 és 18.00 óra között a Millenáris Teátrumban rendezi meg a Tehetségfesztivált. Ebből az alkalomból „Mester és tanítványa” címmel pályázatot hirdetünk. A pályázat győztesei a Tehetségfesztiválon a Millenáris Teátrum színpadán mutatkozhatnak be.”
Bővebben...

Farsangi Rögtönzések (Budapest)

 
A Maestrók Találkozójára két négy fős csapatunk a Szelídgesztenyék és a Gilgál kapott meghívást az elődöntőkön való sikeres szereplésük alapján. A Gilgál csoport az előkelő hatodik helyezéssel térhetett haza. Név szerint: Palicz Eszter, Honvéd Lilána, Akli Balázs, Bata Miklós. Csoportvezető: Mócsánné Nagy Ágnes.
Bővebben...

Téltemető családi nap (Tiszavasvári)

 
2010. február 27-én téltemető-tavaszköszöntő családi nap volt a tiszavasvári Vasvári Pál Múzeumban. A Kereplő és a Pittyendáré csoportokkal kis kiszebábukat készítettünk, amikre gondűző cédulákat kötöttünk. A Bújj, bújj, zöld ág... kezdetű dal segítségével megkerültük a teret, és a kis bábukat a tűzbe vetettük.
Bővebben...

Projektbemutató

 
Bővebben...

A Postánál projektbemutató képekben

 
 Képek megtekintése...

Farsang Nagykállóban

 
A Kálló Gyermek -és Ifjúsági Néptánccsoport farsangi felvonulást és bált szervezett. A gyerkek és a szülők hajnalig ropták a táncot. Csoportvezetők: Nagy Katalin, Marinka Tibor, azaz Törpilla és Mexikó.
Bővebben...

Ifjúsági Néptáncantológia

 
Budapesten a Thália Színházban rendezte meg az Örökség Gyermek Népművészeti Egyesület az Ifjúsági Néptáncantológiát. Az idén négy csoportunk is meghívást kapott erre a rangos eseményre.
Bővebben...

Farsangi Rögtönzések

 
A Magyar Szín-Játékos Szövetség ez évben már hetedik alkalommal rendezi meg “FARSANGI RÖGTÖNZÉSEK” improvizáció fesztiválját, ez alkalommal már öt helyszínen, amelyet majd „döntő”, azaz IMPRO-Mesterek csúcstalálkozója követ.
Bővebben...

Diáknap

 
2010. január 8-án rendeztük meg a Vásárhelyi László Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Diáknapját, amelyen az A/3-T/10 évfolyamok Dök-tagjai vettek részt. DÖK elnök: Nagy Emese. DÖK segítő tanárok: Ugyan Attila, Kovács Zsuzsanna. A programon közreműködtek: Sipos Boglárka, Legeza Krisztina. A Diáknap programja Pályázati felhívás
Bővebben...