Országos Néptánc Tanulmányi Verseny (Kecskemét)

 
A gyöngyösi forduló után a döntőbe jutott a Kállói Gyermek Néptáncegyüttes. A Kecsekméten megrendezett döntőben sikeresen szerepeltek, két koreográfiával léptek színpadra. Csoportvezetők: Nagy Katalin és Marinka Tibor.
Bővebben...

"Krea-TEAM" Művészeti Projekt

 
A Művészeti Középiskola és Kollégium és a Vásárhelyi László Alapfokú Művészetoktatási Intézmény 300 táncost felvonultató táncjátékát tekinthetik meg az érdeklődők 2010. május 26-án szerdán 19.00 órától a Bujtosi Szabadidő Csarnokban. Az előadás a „Krea- TEAM” Művészeti Projekt című pályázat keretein belül valósul meg. A projekt az Oktatásért Közalapítvány, az NSZFI és az Oktatási és Kulturális Minisztérium által részesült támogatásban.
Bővebben...

Országos Kvalifikációs Verseny

 
Miskolczi Mária tanítványai ismét nagy sikerrel tértek haza az országos versenyről. Barcsay Vivien és Szilágyi Fruzsina duett kategóriában, Dudás Krisztina, Sőrés Enikő, Kocsis Ramóna, Borsi Alexandra, Péter Csilla csoportos kategóriában első helyezést értek el.
Bővebben...

Rajzos sikerek - Paletta Csoport

 
Felkészítő tanár: Hernádiné Boroska Ilona
Bővebben...

Rajzos sikerek - Cerka csoport

 
Hetvenhét magyar népmese pályázata (2010. március 14.)
1. helyezett: Angyal Alexandra (4. osztály, Kazinczy Ferenc Általános Iskola)
Tavaszi versábrázolás (megyei verseny, 2010. április 21.)
1. helyezett: Angyal Alexandra (4. osztály, Nyíredrő ZRT pályázata)
Református Általános Iskolák Meseillusztrációs pályázata (országos, Miskolc-Diósgyőr 2010. április 16.)
1. helyezett: Heringh Botond (4. osztály)
különdíjas: Fazekas Csaba (4. osztály)
A verseny díjazott munkáival illusztrálják a kiadásra kerülő mesekönyvet.
Bővebben...

Weöres Sándor Gyermekszínjátszó Fesztivál

 
A Weöres Sándor Gyermekszínjátszó Fesztiválon két csoportunk szerepelt. Az ajaki Csillagocska Színkör "feketeszínháza" Ezüst Minősítésben részesült. Az előadás címe: Megtaláltalak? Rendezte: Szabó Antalné.
Bővebben...

Országos Diákszínjátszó Fesztivál (Debrecen)

 
Az Regionális Diákszínjátszó Fesztiválról Arany Minősítéssel meghívást kapott a Figurás Színkör az Országos Diákszínjátszó Találkozóra, ahol a csoport különdíjban részesült. Az előadás címe: Lüszisztraté- avagy amikor a tánctagozaton nyargalásznak a hormonok. Rendezte: Demarcsek Zsuzsa.
Bővebben...

Z. Szalay Pál Rajzverseny Döntő - eredmények

 
Tanuló Csoport / felkészítő tanár Helyezés
Kecskés Kitti Csontváry 2 / Rozman Béla 1. hely
Bárdos Vera Csontváry 1 / Rozman Béla 1. hely
Rozman Kata Csontváry 1 / Rozman Béla 2. hely
Virág Benedek Csontváry 3 / Rozman Béla 4-7. hely
Illés Fruzsina Paletta / Hernádiné Boroska Ilona 1. hely
Bővebben...

Regionális Diákszínjátszó Találkozó

 
2010. március 29-én Nyírbátorban a Kulturális Központ adott otthont a XXI. Országos Diákszínjátszó Találkozó regionális döntőjének. A talákozó főszervezője: Országos Diákszínjátszó Egyesület. A zsűri tagjai voltak: Solténszky Tibor dramaturg, Jászay Tamás kritikus. A találkozón hat előadás vett részt.
Bővebben...

Moderntánc Bajnokság

 
Az Észak-Kelet Magyarországi Kvalifikációs Területi Bajnokságon Junior és Felnőtt kategóriában Arany Minősítésben részesültek a következő tanulóink: Duett kategóriában: Barcsay Vivien Szilágyi Fruzsina Csoportos kategóriában: Dudás Krisztina, Sőrés Enikő, Kocsis Ramóna, Borsi Alexa, Péter Csilla. Csoportvezető: Miskolczi Mária.
Bővebben...

I. Országos Tehetségkonferencia

 
A Magyar Géniusz Programiroda által meghirdetett Mester és Tanítványa pályázaton 10 nyertes pályázat diákjait és pedagógusait hívták meg az I. Országos Tehetségnapra, amelyet Budapesten a Milenáris Színházban rendeztek meg.
Bővebben...