Országos Diákszínjátszó Fesztivál (Debrecen)

 
Az Regionális Diákszínjátszó Fesztiválról Arany Minősítéssel meghívást kapott a Figurás Színkör az Országos Diákszínjátszó Találkozóra, ahol a csoport különdíjban részesült. Az előadás címe: Lüszisztraté- avagy amikor a tánctagozaton nyargalásznak a hormonok. Rendezte: Demarcsek Zsuzsa.
Bővebben...

Z. Szalay Pál Rajzverseny Döntő - eredmények

 
Tanuló Csoport / felkészítő tanár Helyezés
Kecskés Kitti Csontváry 2 / Rozman Béla 1. hely
Bárdos Vera Csontváry 1 / Rozman Béla 1. hely
Rozman Kata Csontváry 1 / Rozman Béla 2. hely
Virág Benedek Csontváry 3 / Rozman Béla 4-7. hely
Illés Fruzsina Paletta / Hernádiné Boroska Ilona 1. hely
Bővebben...

Regionális Diákszínjátszó Találkozó

 
2010. március 29-én Nyírbátorban a Kulturális Központ adott otthont a XXI. Országos Diákszínjátszó Találkozó regionális döntőjének. A talákozó főszervezője: Országos Diákszínjátszó Egyesület. A zsűri tagjai voltak: Solténszky Tibor dramaturg, Jászay Tamás kritikus. A találkozón hat előadás vett részt.
Bővebben...

Moderntánc Bajnokság

 
Az Észak-Kelet Magyarországi Kvalifikációs Területi Bajnokságon Junior és Felnőtt kategóriában Arany Minősítésben részesültek a következő tanulóink: Duett kategóriában: Barcsay Vivien Szilágyi Fruzsina Csoportos kategóriában: Dudás Krisztina, Sőrés Enikő, Kocsis Ramóna, Borsi Alexa, Péter Csilla. Csoportvezető: Miskolczi Mária.
Bővebben...

I. Országos Tehetségkonferencia

 
A Magyar Géniusz Programiroda által meghirdetett Mester és Tanítványa pályázaton 10 nyertes pályázat diákjait és pedagógusait hívták meg az I. Országos Tehetségnapra, amelyet Budapesten a Milenáris Színházban rendeztek meg.
Bővebben...

Rajzos sikerek - Aranyecset Csoport

 
Különdijas: Horváth Eszter
Bővebben...

Rajzos sikerek

 
Angyal Alexandra aki első helyezett lett a Kazinczy Ferenc Iskolában megrendezett 77 magyar népmese rajzpályázaton. Tonté Nikoletta a Kertvárosi Általános Iskola rendezésében a Fess arcképet című rajzpályázaton első helyezett lett. Felkészítő tanáruk: Eklerné Vass Mária.
Bővebben...

Z. Szalay Pál Városi Rajzverseny Nyíregyháza

 
Tanuló Csoport / felkészítő tanár Helyezés
Illés Fruzsina Paletta / Hernádiné Boroska Ilona 1. hely
Szikora Dorina Paletta / Hernádiné Boroska Ilona 1. hely
Tóth Réka Paletta / Hernádiné Boroska Ilona 2. hely
Linzenbold Cintia Paletta / Hernádiné Boroska Ilona 3. hely
Bővebben...

Ünnepi műsor Nagykálló-Nyíregyháza

 
"Gyönyörű Március" címmel ünnepi műsort adott Nagykállóban a Godot-Előőrse Színkör.
Bővebben...

Tehetségkonferencia

 
Meghívó letöltése Program letöltése
Bővebben...

Mert nőnek lenni jó!

 
A Nemzetközi Nőnap alkalmából az Ürestér Színkör örvendeztette meg előadásával a nagykállóiakat. Az előadás címe: A nő 0-100-ig Rendezte: Szalma Noémi.
Bővebben...

Holló László Emlékverseny

 
Eredmények
Bővebben...

Mester és tanítványa pályázat

 
„A Magyar Géniusz Programiroda az I. Országos Tehetségnap záróeseményeként 2010. március 27-énszombaton 15.00 és 18.00 óra között a Millenáris Teátrumban rendezi meg a Tehetségfesztivált. Ebből az alkalomból „Mester és tanítványa” címmel pályázatot hirdetünk. A pályázat győztesei a Tehetségfesztiválon a Millenáris Teátrum színpadán mutatkozhatnak be.”
Bővebben...

Farsangi Rögtönzések (Budapest)

 
A Maestrók Találkozójára két négy fős csapatunk a Szelídgesztenyék és a Gilgál kapott meghívást az elődöntőkön való sikeres szereplésük alapján. A Gilgál csoport az előkelő hatodik helyezéssel térhetett haza. Név szerint: Palicz Eszter, Honvéd Lilána, Akli Balázs, Bata Miklós. Csoportvezető: Mócsánné Nagy Ágnes.
Bővebben...