Rajzos sikerek - Aranyecset Csoport

 
Különdijas: Horváth Eszter
Bővebben...

Rajzos sikerek

 
Angyal Alexandra aki első helyezett lett a Kazinczy Ferenc Iskolában megrendezett 77 magyar népmese rajzpályázaton. Tonté Nikoletta a Kertvárosi Általános Iskola rendezésében a Fess arcképet című rajzpályázaton első helyezett lett. Felkészítő tanáruk: Eklerné Vass Mária.
Bővebben...

Z. Szalay Pál Városi Rajzverseny Nyíregyháza

 
Tanuló Csoport / felkészítő tanár Helyezés
Illés Fruzsina Paletta / Hernádiné Boroska Ilona 1. hely
Szikora Dorina Paletta / Hernádiné Boroska Ilona 1. hely
Tóth Réka Paletta / Hernádiné Boroska Ilona 2. hely
Linzenbold Cintia Paletta / Hernádiné Boroska Ilona 3. hely
Bővebben...

Ünnepi műsor Nagykálló-Nyíregyháza

 
"Gyönyörű Március" címmel ünnepi műsort adott Nagykállóban a Godot-Előőrse Színkör.
Bővebben...

Tehetségkonferencia

 
Meghívó letöltése Program letöltése
Bővebben...

Mert nőnek lenni jó!

 
A Nemzetközi Nőnap alkalmából az Ürestér Színkör örvendeztette meg előadásával a nagykállóiakat. Az előadás címe: A nő 0-100-ig Rendezte: Szalma Noémi.
Bővebben...

Holló László Emlékverseny

 
Eredmények
Bővebben...

Mester és tanítványa pályázat

 
„A Magyar Géniusz Programiroda az I. Országos Tehetségnap záróeseményeként 2010. március 27-énszombaton 15.00 és 18.00 óra között a Millenáris Teátrumban rendezi meg a Tehetségfesztivált. Ebből az alkalomból „Mester és tanítványa” címmel pályázatot hirdetünk. A pályázat győztesei a Tehetségfesztiválon a Millenáris Teátrum színpadán mutatkozhatnak be.”
Bővebben...

Farsangi Rögtönzések (Budapest)

 
A Maestrók Találkozójára két négy fős csapatunk a Szelídgesztenyék és a Gilgál kapott meghívást az elődöntőkön való sikeres szereplésük alapján. A Gilgál csoport az előkelő hatodik helyezéssel térhetett haza. Név szerint: Palicz Eszter, Honvéd Lilána, Akli Balázs, Bata Miklós. Csoportvezető: Mócsánné Nagy Ágnes.
Bővebben...

Téltemető családi nap (Tiszavasvári)

 
2010. február 27-én téltemető-tavaszköszöntő családi nap volt a tiszavasvári Vasvári Pál Múzeumban. A Kereplő és a Pittyendáré csoportokkal kis kiszebábukat készítettünk, amikre gondűző cédulákat kötöttünk. A Bújj, bújj, zöld ág... kezdetű dal segítségével megkerültük a teret, és a kis bábukat a tűzbe vetettük.
Bővebben...

Projektbemutató

 
Bővebben...

A Postánál projektbemutató képekben

 
 Képek megtekintése...

Farsang Nagykállóban

 
A Kálló Gyermek -és Ifjúsági Néptánccsoport farsangi felvonulást és bált szervezett. A gyerkek és a szülők hajnalig ropták a táncot. Csoportvezetők: Nagy Katalin, Marinka Tibor, azaz Törpilla és Mexikó.
Bővebben...

Ifjúsági Néptáncantológia

 
Budapesten a Thália Színházban rendezte meg az Örökség Gyermek Népművészeti Egyesület az Ifjúsági Néptáncantológiát. Az idén négy csoportunk is meghívást kapott erre a rangos eseményre.
Bővebben...